БЛОГ

Олія для бороди. Як правильно використовувати?

Чи потрібна олія для бороди?

Одним словом, так. Олія для бороди корисна на перших етапах росту волосся на обличчі, чи ви вирощуєте вуса, щетину або довгу бороду. Масло для бороди зволожує шкіру, заспокоює свербіж перших днів зростання бороди і допомагає запобігти лупі та лущенню бороди. Воно також пом'якшує волосся на обличчі, допомагаючи вам відростити ідеальну бороду.

Як наносити?
Кількість олії для бороди залежить від довжини самої бороди. Почніть з 1-2 крапель протягом перших тижнів росту волосся, потім до 3-6 крапель протягом кількох місяців зростання. Для дуже довгої бороди може знадобитися 7-10 крапель масла.
Кількість масла варіюється в залежності від того, наскільки жирною або сухою ваша шкіра та волосся, так що експериментуйте, поки не знайдете формулу, яка працює для вас. Якщо сумніваєтеся, краще наносите менше.

Приклад: 
Просушіть волосся і нанесіть олію для бороди. Втирайте її, зосереджуючись на шкірі. Потім візьміть гребінець для бороди або щітку для бороди, щоб рівномірно розподілити олію по всій довжині.

Коли наносити?
Кращий час для застосування олії для бороди - після миття, будь то душ або вмивання обличчя. Є кілька причин для цього. По-перше, миття бороди видаляє бруд, а також натуральні олії. Масло для бороди зволожують шкіру та волосся.
Тепла вода відкриває пори шкіри, що означає, що вони можуть легше вбирати масло.
По-друге, нанесення олії на вологу бороду затримує вологу.
Волосся не повинно бути мокрим, коли наносите масло. Вода та олія не змішується.
Олію для бороди можна повторно наносити у будь-який час дня на сухе волосся.
Що дає олія для бороди?
Масло для бороди робить ваше волосся більш м'яким, гладким і блискучим.