БЛОГ

Оновлення лінійки: дизайн, упаковка, баночки

Перший наш стайлінг ми випустили у 2016 році, це була матова помада. Тоді на банці красувалася наша перша качка, яку нам намалював молодий київський графічний дизайнер. Ця качка стала для нас символом та синонімом наших стайлінгів. Часто ми чули від перших клієнтів: "Мені потрібна он та помада з жовтою качкою". Замість Ducky наші стайлінги називали "банкою з качкою". Що ж, ми були зовсім не проти.


Чому качка? Багато хто ставить це питання. Відповідаємо - спочатку у нас була (і є досі) асоціація качки з чимось чистим та доглянутим :) Та й просто, качка це прикольно. Смішна, мультяшна качка, яку можна використовувати як аналог нашого шрифтового логотипу.

Навесні 2017 року ми випустили лінійку помад із трьома різними запахами у новому дизайні та вже без качки. То справді був вінтажний стиль з упором на колір, кожен відповідав за певний запах. Дизайн цієї банки нам уже розробив інший майстер.


Трохи пізніше цей графічний дизайнер розробив дизайн і для нашого нового засобу - матової пасти. Для цього дизайну ми змінили баночку з алюмінієвою на пластикову, але з кришкою.


Матова паста також випускалася з різними запахами - їх було чотири.
У результаті у нас вийшла досить велика колекція стайлінгів, упор яких ми зробили на аромати. Ще до появи власного бренду чоловічих засобів для волосся ми особисто відчували невеликий дискомфорт, коли вибирали матову помаду закордонного бренду - засіб був крутий, а ось запах не подобався. Ось ми і вирішили, що Дакі даватиме вибір і кожен зможе підібрати собі аромат, який радуватиме щоранку! Таке рішення можуть дозволити лише маленькі бренди. Ось як ми :)

На початку 2020 року ми випустили новий засіб – матова глина. Для неї ми розробили новий дизайн баночки. На відміну від попередніх баночок, дизайн був зроблений нами самостійно. Довелося навчитися користуватися Adobe Illustrator'ом. Ми кайфували від самого процесу і уявляли, яким має бути новий шрифт, колір, розмір логотипу. Було вирішено зробити мінімалістичний дизайн у різних колірних варіаціях, а точніше у трьох. Три запахи – три кольори. Все просто, за старою схемою!


Лінійка стайлігів збільшилася ще на три баночки. Так ми протрималися до 2021 року.
Цього року вирішили, що було б непогано оформити всі наші засоби під одним дизайном. Але тоді б ми пішли від нашого початкового плану - робити вибір із запахів. Після кількох безсонних тижнів дійшли рішення зробити один загальний дизайн і паралельно випускати лімітовані версії стайлінгів з різними ароматами. Від класичного м'ятного до неймовірно крутого аромату парфуму Aventus Creed.

Сказано зроблено! Ну майже зроблено:)
Потроху почали оновлювати сайт, зробили один загальний дизайн баночок наших засобів для волосся і вже підготували до випуску три лімітовані версії пасти, помади та глини. Запахи, які незабаром анонсуємо...

Докладніше про новий дизайн розпишемо в наступному пості. Stay tuned, так би мовити.