БЛОГ

10 найпривабливіших чоловічих зачісок

Чудова зачіска може перетворити пересічного чоловіка на людину класу і стилю. Кожна чудова зачіска починається з чудової стрижки.
На щастя для вас - зробити гарну стрижку не є складним завданням, і є безліч привабливих чоловічих зачісок, з яких ви можете вибрати.

Багато перевірених стрижок є універсальними і підходять більшості чоловіків. Вони перетинаються з основними елементами, які чоловік шукає в привабливій зачісці: елегантність і презентабельність, невибагливість у догляді і легкість в укладанні.

У цій статті ми пропонуємо вам 10 привабливих чоловічих зачісок для класично-стильного чоловіка.

Привабливі чоловічі зачіски №1 Андеркат
Андеркат поєднує в собі короткі та довгі чоловічі зачіски, які виділяються з усіх боків. Потилицю та боки виголюють, а волосся на маківці зачісують вправо, вліво або назад. Легко і швидко укладається за допомогою натуральної чоловічої помади або натурального чоловічого гелю для волосся.

Чому стрижка андеркат популярна?
Вперше цей тренд з'явився серед чоловіків робітничого класу (які не могли дозволити собі більш кваліфікованих барберів) на початку 1900-х років. Але нещодавно дабстеп-тусовка почала експериментувати з андеркатом. Вони знайшли контраст короткого і довгого цікавим і "гострим". Такі знаменитості, як Девід Бекхем і Маклмор, зробили їх більш популярними.

Чим привабливий андеркат?
Одна з переваг стрижки андеркат полягає в тому, що вона виводить вуха на передній план, в той час, як волосся на маківці залишається довгим. Це плюс, якщо у вас гарна форма вух. Експерт з чоловічого догляду Elle Medico називає стрижку андеркат "привертаючою увагу", яка ідеально підходить для товариських чоловіків. І справді, є щось сексуальне в гібридних стилях (як боксерські труси).
Привабливі чоловічі зачіски №2 Класичний чубчик
Традиційний чубчик додає об'єму чоловічому волоссю. З боків вона коротша, а волосся на маківці зачісується вперед, окрім передньої частини, яку ви зачісуєте наверх. Для цього вам знадобиться паста для волосся або натуральний чоловічий крем для укладки.

Чому класичний чубчик популярний?
Ніхто не носив чубчик краще за Елвіса та рокабіллі в ті часи. Сьогодні інші молоді музиканти та актори віддають йому данину поваги. Крім того, Pinterest вважає, що в найближчі кілька років вони будуть в тренді - особливо ті, що закручуються вітром на маківці.

Чому класичний чубчик привабливий?
Класичний чубчик виглядає по-чоловічому стильно, якщо його правильно підстригти. Люди розглядають його як "еволюцію" стрижки під каре. Він не повинен бути ідеальним - ось чому жінки люблять цю зачіску. У чоловічих зачісках, які трохи грубуваті, є своя краса. Це показує, що ви не вибагливі у догляді.

Привабливі чоловічі зачіски #3 Класичний помпадур
Ця класична чоловіча зачіска стала популярною з 1990-х. Ванілла Айс носив коротке волосся з боків і ззаду і довге на маківці.

Великий об'єм волосся на маківці, так званий "помпадур", поступово зменшується до потилиці.

Довше волосся на маківці і коротше з боків - це стандартна формула привабливої чоловічої зачіски. Додаткова довжина на маківці дає можливість укладати волосся за допомогою засобу, тоді як боки та потилицю легко укладати як зі стайлінгом, так і без нього.

Незалежно від того, яке у вас волосся - кучеряве, пряме чи хвилясте, ви знайдете стиль, який підійде саме вам - зачесати назад, зачесати наверх або залишити розпущеним і природним.

Чому класичний помпадур популярний?
Іноді ми бачимо, що тренди перетинають гендерні кордони, як це було у випадку з помпадурами. Жінки вперше носили їх у 18 столітті, а потім у 40-х роках. Зараз помпадури носять і модні чоловіки, адже вони працюють з різною довжиною.

Чим привабливий класичний помпадур?
Ви демонструєте величезну впевненість у собі, коли носите класичний помпадур. Вона здається складною в догляді, але якщо ви достатньо чарівні, жінкам це подобається. Чоловіки з такою зачіскою виглядають заможними і свідомими стилю. А жінкам подобаються чоловіки з гарним смаком.
Привабливі чоловічі зачіски #4 Стрижка під каре
Зачіска "справжнього чоловіка"! Каре - це справді універсальна чоловіча стрижка. Вона добре підходить чоловікам старшого віку і є вибором зачіски для професійного чоловіка, який постійно перебуває в русі. Цю стрижку легко носити на роботу з невеликою кількістю засобу для волосся або можна залишити недбалою і скуйовдженою для невимушених вихідних.

Ще одна зачіска, що не потребує особливого догляду, - каре - не потребує щітки чи фена для укладання. Замість цього достатньо невеликої кількості глини або пасти, розтертої між долонями і нанесеної на кінчики волосся, щоб тримати кучері під контролем.

Попросіть перукаря зробити фейд з боків і ззаду, зберігши при цьому текстуру на маківці. Стрижка повністю підстрижена ножицями; використання ножиць з боків і ззаду необов'язкове.

Ця зачіска підходить чоловікам з тонким волоссям, оскільки створює ілюзію густоти на маківці. Чоловіки, які віддають перевагу короткому волоссю з невеликою вагою, також знайдуть цю зачіску привабливою завдяки простоті укладання і невеликим зусиллям, які потрібні для її підтримки.

Чому стрижка каре популярна?
Стрижка каре має переваги, які ви знайдете в довших і коротших стрижках. Волосся спереду не звисає. Його менше потрібно мити та укладати. Ви можете зачесати його вперед або набік, щоб додати об'єму. Крім того, сьогодні це одна з найрозумніших чоловічих зачісок. Іноді стрижку каре називають стрижкою Ліги Плюща.

Чому стрижка каре приваблива?
Стрижка каре - улюблена жіноча зачіска. Так само, як і костюм. Але хлопець зі стрижкою і гарним костюмом - це вбивча комбінація. Ви бачите це по телевізору з усіма цими вигаданими адвокатами, шпигунами і шахраями. Ці чоловіки не просто розумні та старанні - вони так виглядають. Вони схвалюють красу класичних коротких чоловічих зачісок.

Привабливі чоловічі зачіски #5 Армійська (мілітарі)
Військові популяризували стрижку базз, створивши асоціації з маскулінністю, жорсткістю та авторитетом цієї невибагливої у догляді зачіски.

Стрижка робиться за допомогою електричних машинок і вимагає регулярного відвідування перукаря (кожні 3-4 тижні), щоб волосся виглядало гострим і впорядкованим.

Тримайте під контролем випадіння волосся, додаючи на суху шкіру голови невелику кількість матової глини, натурального зволожуючого чоловічого кондиціонера для волосся.

Щоб зробити зачіску цікавішою, попросіть перукаря виголити волосся з боків і ззаду. Цей стиль пасує більшості чоловіків, але більше підходить тим, у кого тонке волосся.

Легка щетина доповнює цю мінімалістичну зачіску.

Чому стрижка Базз Кат популярна?
Стрижка популярна в маскулінному образі. Вона демонструє силу та мужність, а також має додаткову перевагу - її надзвичайно легко підтримувати.

Чому стрижка Базз Кат приваблива?
Стрижка Базз Кат означає дисциплінованість і мужність. Більшість чоловіків-військових добре носять її - вона пасує до їхньої уніформи. А жінки реагують на цей суворий, авторитетний образ. Їм подобаються чоловіки, які виглядають так, ніби вони можуть бути їхніми лицарями в сяючих обладунках.
Привабливі чоловічі зачіски #6 Боковий проділ
Ця позачасова класична зачіска з 50-х років пропонує чистий, грамотний і професійний вигляд.
Класичний бічний проділ вимагає звуження з боків. Волосся на маківці має бути довшим за волосся з боків. Для досягнення такого вигляду на маківці необхідна достатня кількість довжини та об'єму.

Попросіть низький рівень фейду для консервативного вигляду. Високий начіс зараз в моді, але майте на увазі, що це стиль, який пасує молодим чоловікам.

Боковий начіс досягається повністю за допомогою ножиць, що дозволяє надати волоссю велику кількість текстури. Він підходить чоловікам з густим і хвилястим волоссям. Чоловікам з тонким або прямим волоссям її складніше досягти.

Ззаду і з боків не надто короткі - це вільна і вільна стрижка, яка виглядає навмисно невибагливою в догляді. Щоб підсилити хвилястість волосся, нанесіть пасту на вологе волосся і розчешіть пальцями, щоб створити об'єм і текстуру, злегка скуйовдивши волосся.

Чому бічний проділ популярний?
Ця чоловіча зачіска завжди була актуальною. Чоловіки-моделі беруть участь у модних показах з боковим проділом, тому що він виглядає шикарно - тим, хто працює в індустрії, подобається його простий стиль. А герої серіалу "Божевільні" носять їх так само добре, як і свої костюми. Це чудовий варіант для зайнятих офісних хлопців, які не хочуть витрачати час і зусилля на зачіску.

Чим привабливий бічний проділ?
Ви ніколи не ризикуєте справити враження "занадто старанного", як інші чоловічі зачіски. Замість цього, це охайна, професійна зачіска. Це більш зрілий стиль, і він подобається жінкам.
Привабливі чоловічі зачіски #7 Скуйовджена стрижка
У чоловічому стилі є місце для зачіски, яка виглядає так, ніби ви щойно встали з ліжка! Спочатку волосся має бути середньої довжини з частково підстриженими боками. Хитрість полягає у використанні натуральної чоловічої помади або гелю для волосся, щоб змастити волосся і до певної міри "зіпсувати" його. Потім ви можете погратися і спробувати різні образи.

Чому популярна ця зачіска?
Скуйовджена зачіска свідчить про те, як змінилися часи. Раніше жінки думали про поганих хлопців, як герої фільму "Бріолін" (які мали гарне волосся). Зараз відбувається зсув у бік чогось більш бунтарського.

Чому скуйовджене волосся привабливе?
Це необроблений і молодіжний стиль. Це частина сьогоднішнього образу поганого хлопця, який подобається багатьом жінкам. Або ж інші можуть подумати про художника, який може цілими днями лежати в ліжку і розмовляти з ними про життя. У будь-якому випадку, в цьому є якась таємниця.
Привабливі чоловічі зачіски #8 Довгі круглі шаруваті зачіски
Ще одна зачіска, що не вимагає особливого догляду, - лонгкат - є фактичною протилежністю базз-кат. Вона максимально використовує густе волосся на повній голові.

Ця зачіска підходить чоловікам з хвилястим, кучерявим, густим і об'ємним волоссям від природи.

Стрижка виконується виключно ножицями. Попросіть перукаря залишити волосся на маківці важким, але водночас м'яким і текстурованим. Волосся на маківці зробіть трохи коротшим, щоб воно не утворювало незручного горбика, коли ви забираєте волосся назад.

Нанесіть на вологе волосся натуральний чоловічий крем або пасту для укладки з м'якою фіксацією і висушіть феном, використовуючи щітку або руки, щоб додати об'єму і укласти волосся. Накрутіть волосся, щоб підкреслити хвилі або кучері.

Довга стрижка вимагає кількох візитів до перукаря. Вона має тенденцію до гарного відростання, якщо у вас правильний тип волосся і терпіння, щоб пережити початковий дискомфорт, викликаний відрощуванням.

Чому стрижка популярна?
Стрижка ця досить невибаглива в догляді. Вони чудово підходять для чоловіків, які не мають часу на щоденну укладку волосся. Вони також підходять хлопцям, які займаються серфінгом або люблять проводити час на пляжі.

Чому стрижка приваблива?
Незалежно від того, чи ви схожі на модель, чи розслаблені, як серфінгіст, жінки люблять стрижку за пишні пасма, які вони можуть перебирати пальцями.
Привабливі чоловічі зачіски #9 Фейд
Фейд - це популярний стиль для чорношкірих чоловіків, в якому волосся над чолом збалансоване і добре сформоване. Ви не стикаєтесь з проблемою тонкого або занадто поголеного волосся. Натуральна чоловіча помада або гель для волосся допоможе надати волоссю на маківці більше блиску і чіткості.

Чому фейд популярний?
Фейд - чудова альтернатива стрижці під каре. Вона довша і дуже пасує чоловікам з кучерявим волоссям. Крім того, вона надає волоссю більшої форми та об'єму, зберігаючи при цьому невибагливість у догляді.

Чим привабливий фейд?
Чоловіки з фейдом віддають данину поваги фанковим чоловічим зачіскам Майкла Джексона і Лайонела Річі в їхні молоді роки (тільки волосся коротше). У нас є співаки, такі як Ашер і Дрейк, які спробували її. Кілька зірок НБА мають таку зачіску. І, мабуть, жінкам подобаються ці крихітні локони.
Привабливі чоловічі зачіски #10 Лиса голова
Коли немає чого приховувати або маніпулювати, лисий вигляд найменш оманливий з усіх можливих. Вона виглядає чистою у 100% випадків. Все, що вам потрібно - це чудовий натуральний чоловічий кондиціонер для волосся в душі, щоб підтримувати шкіру голови здоровою.

Чому популярна лисина?
Це простий стиль, який не потребує багато часу на укладку. Вам не потрібно турбуватися про використання відповідного гелю, крему або воску. І не забуваймо про наших колег-джентльменів з геном облисіння, які борються з залисинами. Вітаємо тих, хто наважився на цей важливий крок і зізнається у своїй новій зачісці! Облисіння може бути визвольним.

Чому лисина приваблива?
Ми бачимо, як жінки падають в обморок від голлівудських альфа-самців-бойовиків, які демонструють лисину. Ці чоловіки роблять це круто і мачо. Це підвищує впевненість у собі - так, ніби ви зробили лисину частиною себе, а не "відсутнім" елементом. У лисині є приваблива сміливість.

У житті кожного чоловіка настає момент, коли йому потрібно вирішити, яка зачіска пасує його обличчю, стилю життя і професії. А потім дотримуватися її. Не намагайтеся вигадувати велосипед. Замість цього, виразіть свою індивідуальність, вибравши одну з цих класичних зачісок.

Пам'ятайте про це кожного разу, коли ви відвідуєте перукарню: ви платите за стиль, який хочете саме ви. Покажіть барберу фотографії. Вказуйте, які зони потрібно підрівняти. Поцікавтеся його думкою або пропозиціями.