БЛОГ

Інгредієнти

У 2015 році ми зварили першу баночку помади для особистого користування і ми не хотіли наносити на наше волосся всякі шкідливі компоненти, які можна знайти в більшості засобів, які продаються в супермаркетах, та що приховувати, і в деяких барберських засобах. Тому головним критерієм при варінні засобу для укладки була натуральність інгредієнтів.
На перший погляд, це здавалося простим завданням, але насправді виявилося не так просто. Змішувати віск, воду та олії справа не з простих. Через сім місяців спроб вдалося створити засіб, який задовольнив нашу потребу.

Нижче наведено повний список інгредієнтів усіх наших засобів.
Склад матової пасти: бджолиний віск, карнаубський віск, рицинова олія, цетилстеариловий спирт, стеаринова кислота, С12-15 алкіл бензоат, полівінілпіролідон, крохмаль, сорбат калію, вода, аромат.
Склад матової помади: вода, віск карнаубський, бджолиний віск, емульсійний віск, ефірні олії.
Склад олії для бороди: оливкова олія, олія жожоба, олія виноградної кісточки, рицинова олія, олія перцевої м'яти, олія макадамії, олія із зародків пшениці, екстракт розмарину, вітамін Е, віддушка.
Склад сольового спрею: вода, морська сіль, вода, морська сіль, сульфат магнію, гліцерин, гідрогенізована касторова олія пэг-40, олія лавандули (лаванда), олія цитрусових бергамія (бергамота), олія цитрусових сименсису (апельсина).